Borebillebekæmpelse, udført af eksperter

Når træværket kræver en kærlig hånd, er det rart at vide at den, du vælger til opgaven, har forstand på træ og ikke bare udryddelse af skadedyr.

Med valget af Agerbo Teknik og Miljø får du kombinationen af en erfaren tømmermester og erfarne eksperter i bekæmpelse af borebiller. Dermed er du sikret, udover borebillebekæmpelse, at dit træværk får den rigtige behandling og du får de rigtige råd om vedligeholdelse.

Borebillelarven reducerer i sit liv dele af træets struktur til fint støv. Derfor er det visuelle problem med de karakteristiske flyvehuller det mindste af problemerne ved et aktivt angreb fra borebillelarver. Især hvis træet anvendes strukturelt, skal der gribes hurtigt ind.

Hos Agerbo Teknik og Miljø står vi altid til rådighed og er garanter for effektfulde behandlinger med gode resultater til følge.

Har du brug for hurtig borebillebekæmpelse kan du få hjælp på tlf. 24 40 90 43.

Borebillebekæmpelse foretaget af dygtige fagfolk sikrer fantastiske resultater

Agerbo Teknik og Miljø har med borebillebekæmpelse hjulpet flere tilfredse kunder af med deres hovedpine vedrørende disse ubudne og træborende gæster. Billen kan leve i næsten al slags træ og de fleste ældre huse har spor efter deres enten forhenværende eller stadige tilstedeværelse.

Især fugtige forhold er ideelle leve- og trivselsvilkår for borebiller. De kan angribe flere forskellige slags træ, og bekæmpelsesmetoden afhænger af forholdene.

Vores dygtige fagfolk er erfarne eksperter på området og udfører gode og effektive behandlinger med anvendelse af de rette redskaber og virkemidler, hvilket sikrer fortrinlige resultater. Især efter vandskader kan det være en fordel at beskytte mod faren for borebille angreb.

Efter endt behandling rådgiver vi selvfølgelig altid om forebyggelse, så du kan undgå nye angreb.

Har du behov for borebille bekæmpelse? – hvis du har mistanke om et angreb, er det vigtigt, at du kontakter en specialist hurtigst muligt. Vi hjælper meget gerne

Har du mistanke om et angreb, er det vigtigt, at du hurtigst muligt får huset tilset af en kyndig ekspert, så du kan mindske skadens omfang mest muligt.

Kontakt os på enten telefon 24 40 90 43 eller e-mail martin@agerboteknik.dk for effektiv borebille bekæmpelse.

Felter markeret med en * er påkrævet.

Borebillebekæmpelse udført af rigtige fagfolk