Skadeservice firmaer – Ring 24 40 90 43 alle døgnets 24 timer

Få professionel hjælp fra et af Sjællands førende skadeservice firmaer Agerbo Teknik & Miljø. Vores specialister har en professionel og kvalitetsbevidst tilgang til opgaven, der er at begrænse din skade hurtigt og effektivt. Ring til os på 24 40 90 43 for hurtig hjælp.

Vores dygtige stab af specialister kan varetage en hvilken som helst opgave i forbindelse med indbrud, brand-, vand- og stormskader.

Stormskader omfatter typisk beskadigede tagkonstruktioner, murede gavle samt carporte, skure og andre lettere bygninger. Skader forårsaget af vand ses oftest i form af fugt, råd og i værre tilfælde skimmelsvamp og lignende. Vi har uddannede tømrere, der klarer opgaven og potentielle følgeskader som eksempelvis borebiller.

Efter indbrud og brand begrænser vi professionelt skaderne og forebygger mod at skaden gentager sig.   

Ring 24 40 90 43 for døgnservice, fra et af landets førende skadeservice firmaer

Skadeservice firmaer skal være i stand til at tilbyde deres assistance hurtigst muligt. Akut udrykning med hurtige og professionelle løsninger kan begrænse både skadernes omfang, samt skadens omkostninger markant.  Netop derfor kan du altid kontakte Agerbo Teknik & Miljø.

Vi rykker hurtigt ud og fokuserer på at begrænse skaden med en optimal og professionel løsning. Dette sker naturligvis i tæt dialog med dig som kunde.

Om ønsket kan vi, efter at skaderne er begrænset, give et tilbud på genopbygning eller nybygning efter skader.

Kontakt os og effektiv skadeservice. Af skadeservice firmaer på Sjælland er vi blandt de absolut førende specialister og står til din rådighed døgnet rundt.

Vælg Agerbo Teknik & Miljø, et af de skadeservice firmaer du kan stole på.