Tilbygning – Få pris og forslag til tidsplan på opgaven

Hvis drømmen er en tilbygning på sommerhuset, eller en tilbygning på parcelhuset, så er du i gode hænder med Agerbo Teknik & Miljø. Vi er en veletableret entreprenør med bredt kompetencefelt, og vi udfører det meste inden for grave-, murer-, tømrer- og støbearbejde.

Vi tager et solidt greb om alle vores byggeopgaver, således at der ikke opstår forsinkelser undervejs.Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når der sker et tidsskred i byggeprocessen. Med vores lange erfaring og store faglighed sørger vi for, at byggeriet altid står færdig til aftalt tid.

Brede kompetencer gør at du kun skal tale med en aktør om din tilbygning

Når det gælder tilbygning til parcelhus og sommerhus, forestår vi hele processen fra start til slut. Det gør det derfor ekstra bekvemt for dig, at du kun behøver at forholde dig til én aktør under hele entreprisen. Hvis der opstår behov for eventuelle underleverandører, sørger vi for styring og kontakt med de forskellige aktører.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning

Vi har en fornuftig prispolitik, som giver dig høj kvalitet til en god pris. Vores store faglige stolthed sikrer kvalitetsresultater – hver gang – og derfor er vi blevet et anerkendt navn i branchen. Gennem en solid indsats i en årrække har vi oparbejdet en stor portefølje af tilfredse kunder. Vil du være én af dem?

Skriv til os, med formularen herunder, eller ring på 24 40 90 43 og hør nærmere om, hvordan vi kan bistå dig, i forbindelse med tilbygning til parcelhus eller sommerhus.


Gør drømmen om en tilbygning til sommerhus eller parcelhus til virkelighed med en tilbygning pris fra Agerbo Teknik & Miljø